fbpx
Terug

Naar het hart – Simon Sinek Workshop

Pull back Car - Redmatters - Terug naar het hart workshop

De Naar het Hart workshop is een workshop die gebaseerd is op de theorie van Simon Sinek. In de workshop ontdekken we de unieke motivatie van jouw onderneming. Resultaat? Een gedragen why-statement!

Deze blog is geschreven door Redmatters op 05 november 2019
Hartenraken met Redmatters - Nerf Gun - merk positioneren/ organisatie identiteit

Wat is de Simon Sinek Workshop?

Simon Sinek is Amerikaanse acteur, motiverende spreker en organisatieadviseur. Simon Sinek staat onder andere bekend om zijn Golden Circle theorie, waar hij dieper ingaat op de why. Hij stelt dat het belangrijk is om te beginnen met de waarom. In een Simon Sinek workshop, genaamd ‘naar het hart’ workshop, komen we samen met jouw medewerkers tot de why, how en what van jouw organisatie. Het resultaat van de workshop? Een stevig why-statement dat gedragen wordt door de hele organisatie. 

vacature projectmanager - op de koffie bij Marketingbureau Amsterdam

Redmatters en Simon Sinek

De theorie van Simon Sinek is een belangrijk onderdeel binnen Redmatters. Wij geloven dat organisaties de harten van hun doelgroep kunnen raken, wanneer zij eerst terug gaan naar hun eigen hart. Door een stapje terug te doen, ontdek je de unieke motivatie waaruit je kunt ondernemen. In de Simon Sinek workshop gaan we in een dagdeel in op de drijfveren van je medewerkers. Hier zit namelijk het hart van jouw bedrijf in verstopt. Het why-statement ontvangen jullie in een uitgebreid document.

Simon Sinek’s theorie in een workshop

De theorie van Simon Sinek is alom bekend. Des te mooier is het dat Redmatters een workshop heeft ontwikkeld die ingaat op deze theorie. Wat maakt deze workshop anders dan andere? Bij deze workshop zijn namelijk ook medewerkers aanwezig. Zo ontdekken we de daadwerkelijke motivatie van de organisatie. Wil je meer weten over deze workshop? We gaan graag in gesprek met je! We kijken er naar uit om de why van jouw organisatie te ontdekken.

Iconen_RedWeb_V0_1

Naar het hart!

Jouw unieke motivatie ontdekken. Durf jij het aan? Met de theorie van Simon Sinek als basis gaan we naar het hart van jouw organisatie.

Bert Wisniewski mask Vraag het Bert

Naar het hart!

Jouw unieke motivatie ontdekken. Durf jij het aan? Met de theorie van Simon Sinek als basis gaan we naar het hart van jouw organisatie.

Bert Wisniewski Bert Wisniewski mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan