fbpx

Impact/Effort model

Impact effort model

Jouw website is altijd in beweging

Een website staat nooit stil. En dat biedt talloze mogelijkheden voor het verbeteren en aanscherpen van de functionaliteiten en inhoud. Het Impact/effort model helpt je dat zo efficiënt mogelijk te doen.

Download hem hier

Efficiënt (door)ontwikkelen

Met het Impact/effort model breng je, vóórdat er echt wordt gecreëerd, de (door)ontwikkelingen van je nieuwe website in kaart. Je zet de impact (wat je ermee bereikt) tegenover de effort (de moeite die het kost). Met die kennis kun je de tijd van de developer zo efficiënt mogelijk inzetten.

Impact versus effort

Op basis van het Impact/effort model kun je de afweging maken welke (door)ontwikkelingen je nu of later oppakt. Kost het de developer weinig moeite en heeft het duidelijk veel impact? Dan is dat laaghangend fruit dat je direct kunt oppakken.

Veel impact en hoge effort

Geschikt om als los project te plannen

Veel impact en lage effort

Laaghangend fruit, dus plukken maar!

Weinig impact en hoge effort

Tijdsverspilling en dus niet interessant

Weinig impact en lage effort

Dit is een quick win!

Voorsorteren begint al bij design

Voor de bouw van jouw website werken we met elementen en secties die als ‘legoblokjes’ in elkaar klikken. Dit kunnen zowel custom-made als standaard blokjes zijn waar we op voort designen, zoals een contactpagina of een veelgestelde vragen-element.

 

De standaard blokjes zijn vast onderdeel van ons eigen RedPress systeem. Deze zijn al ontwikkeld en getest. Hiermee besparen wij tijd (en daarmee budget), en – nog belangrijker – kun jij na oplevering zélf aan de slag met het opbouwen of aanpassen van de webpagina’s.

Download het Impact/Effort model

Het Impact/Effort model is onderdeel van ons online handboek ‘Het begin van een succesvolle website'. Download het model direct als PDF na het invullen van dit formulier en ontvang het online handboek er extra bij.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan