fbpx

Wij zijn Hartenrakers

De mens kiest vanuit het hart en maakt keuzes op basis van emotie. Merken en organisaties raken harten met Redmatters als creatieve partner. 

Hartenrakers campagne - Creatief marketingbureau Redmatters

De mens kiest vanuit het hart en maakt keuzes op basis van emotie. Merken en organisaties raken harten met Redmatters als creatieve partner. 

Vóór emotie

‘Mensen kiezen vanuit het hart en maken keuzes op basis van emotie. Ratio speelt een rol, maar kan van klanten geen loyale fans maken. Dat lukt pas als je harten raakt.’

Als Hartenrakers laden we onze wapens in de strijd – niet tegen ratio, maar vóór emotie. Hoe we dat doen? Onder andere met de volgende expertises!

Vind het hart van jouw organisatie!

In onze Naar Het Hart Workshop (her) ontdekken we de why, how en what van jouw organisatie volgens de Start with why- theorie van Simon Sinek. We onderzoeken wat jouw merk uniek maakt; waar jullie in uitblinken en wat jullie doet onderscheiden. Hiermee ga jij de harten van jouw doelgroep raken.  Onze experts gaan samen met jou en je collega’s aan de slag om een organisatie breed gedragen why-statement te ontwikkelen.

Lees wat dit voor jouw organisatie kan betekenen!

Win met jouw website!

Hoe? Met het award-winning digital team van Redmatters. Met onze sterke en creatieve aanpak weet je zeker dat je een website krijgt die aan jouw doelen tegemoet komt en zó ingericht is dat je de bezoeker krijgt, waar jij hem wilt hebben. Ons doel is om jouw website voor jouw doelgroep te optimaliseren en zo te maken dat deze jou helpt je doelen te halen. Elke organisatie is uniek en elke website dient zijn eigen doel.

Meer weten? Bekijk deze pagina!

Raak harten met nieuwe branding

Jij wilt je doelgroep raken met jouw merk, right? Om dit goed te doen, moet je ze meenemen in jouw unieke verhaal. Een verhaal dat echt en geloofwaardig is. Ons team zal samen met jou op zoek gaan naar een krachtige doorvertaling van jouw verhaal naar een pakkende identiteit. En dat gaat verder dan alleen een mooi logo of leuke slogan. Benieuwd hoe we dat doen?

Lees meer over branding!

Campagnes die werken

Wil jij jouw doelgroep bereiken met een campagne die van het scherm knalt? Dan ben je bij Redmatters aan het goede adres: met ons creatieve team zetten we onze expertises in om jou in beeld te brengen én te laten scoren bij je doelgroep, zodat je jouw doelstellingen haalt. Hoe we dat doen?

Bekijk onze campagnes!

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in één van de uitgelichte expertise? Of wil je meer weten over Redmatters en onze werkwijze? Laat het ons weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan