Terug

Gezocht: P&O adviseur

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Eén die zich helemaal thuis zou kunnen voelen in de wereld van creativiteit, marketing communicatie en die van personeel en organisatie. Een energiek persoon die de ideale employee journey boven ‘t bed heeft hangen en iedere dag werkt om werknemers zich betrokken te laten voelen bij hun onderneming en diens missie. Kom jij ons helpen?

Deze blog is geschreven door Redmatters op 20 december 2019.

Functieomschrijving

Wie ben jij? Jij bent gesprekspartner voor onze creatieven, het accountteam, en voor het management. Je bent verantwoordelijk voor een vernieuwende en consistente aanpak in arbeidsvoorwaarden, talentontwikkeling, onboarding en P&O administratie. Uitvoerend, hands-on – je weet wel, dat soort termen. Je rapporteert aan de Operational Director en  zorgt voor een personeel- en cultuurplan dat in lijn is met de strategie van Redmatters. Je hebt te maken met verschillende stakeholders en zorgt met jouw expertise voor advies en coaching op alle gebieden van zowel de business als het team Hartenrakers. In deze rol ben je een (aankomend) strategische partner die business vraagstukken kan vertalen naar concrete oplossingen.

Over Redmatters

Maar wie zijn wij? Goeie vraag! Wij zijn een jong bedrijf dat groeit en professionaliseert. We geloven dat de mens kiest vanuit het hart en keuzes maakt op basis van emotie. Merken en organisaties raken harten met Redmatters als creatieve partner. Zo maken we de wereld mooier. Elk merk en elke organisatie heeft een verhaal te vertellen. Onze kracht is dat we dit verhaal door samenwerking op tafel krijgen en kunnen vertalen naar creaties met impact.

We gaan daarvoor terug naar het hart van een merk: waar komt het vandaan, wat is de motivatie en wat maakt het uniek ten opzichte van anderen? We doen dit niet op eigen houtje, maar altijd samen met de opdrachtgever. Van daaruit ontwikkelen we strategie, creatieve concepten en middelen. Het op creatieve wijze communiceren van geloofwaardige en unieke waarden brengt de doelgroep in beweging en maakt ze tot fans.

Onze Hartenrakers werken elke dag voor een breed scala aan klanten (check de cases!). Zij zijn niet alleen experts in hun gebied, maar – net zo belangrijk – passen ook goed bij de rest van het team. We zoeken zo iemand. Iemand die er niet voor terugdeinst om te leren, te inspireren en te streven naar een betere wereld. Iemand die vooruit kijkt, het podium durft te pakken en samen met ons de bereikte resultaten viert.

Profiel P&O adviseur:

 • Je hebt een HR gerelateerde HBO-/WO opleiding afgerond;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van P&O;
 • Je hebt uitstekende en accurate kennis van HR -wetgeving, -beleid, -processen en tools;
 • Je bent administratief sterk;
 • Je bent gedreven, nieuwsgierig en wil jezelf graag verder ontwikkelen;
 • Je bent stressbestendig, nauwkeurig en flexibel;
 • Je bent een bouwer, neemt graag initiatief en kan zowel zelfstandig als in een team werken.

Wij bieden:

 • Een open cultuur;
 • Een dynamische werkomgeving;
 • Een kans om initiatief te pakken en om persoonlijk mee te groeien met de organisatie;
 • Een aantrekkelijke parttime baan, in eerste instantie voor 16u-24u;  
 • Een laptop;
 • Een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Events & uitjes die teamspirit en welzijn stimuleren.

Procedure?

Heb jij zin om met ons energieke team te bouwen aan de organisatie? Stuur dan je sollicitatie in via onderstaand formulier. Pas je naar ons idee goed in het geschetste profiel? Dan ontvang je een uitnodiging voor een eerste kennismakingsgesprek. Wij zorgen voor koffie/thee, koekjes en goede vragen. Jij voor de antwoorden. Heb je vragen voor ons? Stel die dan ook gerust. Na het eerste gesprek willen we komen tot twee kanshebbers. Als je één van hen bent, zullen we je vragen om een middag of ochtend met ons mee te draaien in het team. Vooraf zul je een briefing ontvangen zodat je weet wat je kunt doen tijdens dat dagdeel. Daarna volgt de keuze en hopelijk word jij dan onze nieuwe collega!

giphy with tags: waving

Hallo!

Leuk dat je contact met ons wil. Hoe kunnen we je helpen?

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan