Terug

Gezocht: HR Business Partner

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Eén die zich helemaal thuis zou kunnen voelen in de wereld van creativiteit, marketing communicatie en die van personeel en organisatie. Een strategisch partner voor het managementteam. Een energiek persoon die collega's helpt bij de ontwikkeling van zichzelf en van de onderneming. Kom jij ons helpen?

Deze blog is geschreven door Redmatters op 20 december 2019

Functieomschrijving

We zoeken een gespreks- en sparringpartner voor onze collega’s en voor het management. Je bent verantwoordelijk voor een vernieuwende en consistente aanpak in arbeidsvoorwaarden, talentontwikkeling, onboarding en P&O administratie. Uitvoerend, hands-on en je weet je adviezen begrijpelijk toe te lichten. Je rapporteert aan de Operational Director en  zorgt voor een personeel- en cultuurplan dat in lijn is met de strategie van Redmatters. Je zorgt met jouw expertise voor advies en coaching op alle gebieden van zowel de business als het team Redrebels (ha ja, zo noemen we onszelf, net als Hartenrakers; kunnen we het over hebben). In deze rol ben je een strategische partner die business vraagstukken kan vertalen naar concrete oplossingen.

Voor Redmatters is dit een nieuwe functie die we het afgelopen jaar met een externe partner hebben ingevuld. Daarom is het voor ons duidelijk dat je zeer gewenst bent. En er valt dus nog een hoop mee te kneden aan deze functie. Bekijk onze over ons pagina voor een indruk van het team. Zie je jezelf al tussen al die leuke mensen? Twijfel dan niet met reageren op deze functie. Iedere dag met hen is een feestje. Overigens overdrijven ze ook wel eens.

Over Redmatters

Maar wie zijn wij? Goeie vraag! Wij zijn een jong bedrijf dat groeit en professionaliseert. We geloven dat de mens kiest vanuit het hart en keuzes maakt op basis van emotie. Merken en organisaties raken harten met Redmatters als creatieve partner. Zo maken we de wereld mooier. Elk merk en elke organisatie heeft een verhaal te vertellen. Onze kracht is dat we dit verhaal door samenwerking op tafel krijgen en kunnen vertalen naar creaties met impact.

We gaan daarvoor terug naar het hart van een merk: waar komt het vandaan, wat is de motivatie en wat maakt het uniek ten opzichte van anderen? We doen dit niet op eigen houtje, maar altijd samen met de opdrachtgever. Van daaruit ontwikkelen we strategie, creatieve concepten en middelen. Het op creatieve wijze communiceren van geloofwaardige en unieke waarden brengt de doelgroep in beweging en maakt ze tot fans.

Onze Hartenrakers werken elke dag voor een breed scala aan klanten (check de cases!). Zij zijn niet alleen experts in hun gebied, maar – net zo belangrijk – passen ook goed bij de rest van het team. We zoeken zo iemand. Iemand die er niet voor terugdeinst om te leren, te inspireren en te streven naar een betere wereld. Iemand die vooruit kijkt, het podium durft te pakken en samen met ons de bereikte resultaten viert.

Profiel P&O adviseur:

 • Je hebt een HR gerelateerde HBO-/WO opleiding afgerond;
 • Je bent een ervaren HR specialist die samen met het MT de organisatie kan ontwikkelen;
 • Je hebt uitstekende en accurate kennis van HR -wetgeving, -beleid, -processen en tools;
 • Je bent niet bang om met je poten in de klei te staan en hebt oog voor detail;
 • Je bent gedreven, nieuwsgierig en wil jezelf graag verder ontwikkelen;
 • Je bent stressbestendig, nauwkeurig en flexibel;
 • Je bent een bouwer, neemt graag initiatief en kan zowel zelfstandig als in een team werken.

Wij bieden:

 • Een open en sociale cultuur met fun en hard werken in balans;
 • Een dynamische werkomgeving met twee locaties (Zeewolde en Amsterdam);
 • Ruimte voor het nemen van initiatief en om persoonlijk mee te groeien met de organisatie;
 • Een aantrekkelijke baan, in eerste instantie voor 24 uur. Dit is bespreekbaar;  
 • Een echte laptop. En als we zeggen ‘een echte’, dan bedoelen we een macbook;
 • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Events & uitjes. We horen wel eens ‘What happens on a teamuitje, stays on a teamuitje’.

Procedure?

Heb jij zin om samen met ons energieke team te bouwen aan de organisatie? Stuur dan je sollicitatie in via onderstaand formulier. Pas je naar ons idee goed in het geschetste profiel? Dan ontvang je een uitnodiging voor een eerste kennismakingsgesprek. Wij zorgen voor koffie/thee, koekjes en goede vragen. Jij voor de antwoorden. Heb je vragen voor ons? Stel die dan ook gerust. Na het eerste gesprek willen we komen tot twee kanshebbers. Als je één van hen bent, zullen we je vragen om een middag of ochtend met ons mee te draaien in het team. Vooraf zul je een briefing ontvangen zodat je weet wat je kunt doen tijdens dat dagdeel. Daarna volgt de keuze en hopelijk word jij dan onze nieuwe collega!

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan