Terug

Gezocht: Graphic Designer

vacature graphic designer

Gezocht: hartenraker. Een gepassioneerde ontwerper die fan is van zowel digitaal als print. Heb je een gezonde interesse voor dat wat nieuw is en heb je een aantal jaar ervaring als graphic designer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Deze blog is geschreven door Redmatters op 18 september 2020

Wie we zoeken

Jij bent een graphic designer met pit, een creatieve superheld die boven het maaiveld uitstijgt. Jij kunt conceptueel denken en die concepten moeiteloos omzetten in verschillende middelen met een eigen identiteit. Je inspireert en raakt geïnspireerd door collega’s en je werk(omgeving), maar ook van die spiegel die scheef hangt in de wc van je tante of de roze sokken van die man in de bus.

Jij…

  • hebt een dosis relevante werkervaring;
  • hebt een goed gevuld, voor zichzelf sprekend portfolio;
  • kent de Creative Cloud van Adobe als je broekzak – met name Indesign, Photoshop en Illustrator. Kennis van Adobe XD wordt op prijs gesteld;
  • wil de wereld mooier maken. Niet alleen met je werk, maar ook door goed te doen voor de planeet en met je aanstekelijke positiviteit.

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.

vacature graphic designer

Wie we zijn

Redmatters is een creatief marketing, digital en designbureau. We hebben de belangrijkste marketing-disciplines in huis: van strategie en online marketing tot visual design en de ontwikkeling van websites. Wij geloven dat de mens kiest vanuit het hart en keuzes maakt op basis van emotie. Elk merk heeft een verhaal te vertellen. Wij krijgen dat verhaal boven water* en vertalen het naar creaties met impact. 

Wij…

  • bieden uitdagende opdrachten voor de tofste opdrachtgevers;
  • zijn een open, op elkaar gericht team;
  • bieden een prima salaris (incl. reiskostenvergoeding) en goede doorgroeimogelijkheden;
  • zijn op zoek naar iemand voor een fulltime functie (40 uur per week).

*Weten hoe? Lees het hier!

Hoe ziet je dag eruit

We zien een glinstering in je ogen verschijnen en misschien denk je op dit punt al ‘ja, ik wil!’

Maar hoe ziet werken bij Redmatters er dan in de praktijk uit? Goeie vraag. Ongeveer zo:

Je staat op het Gildenveld in prachtig Zeewolde. Voor je doemt een gebouw op dat je nu al zo vaak gezien hebt, maar waar je nog steeds even bij stil staat. Want potdorie, wat een tof pand. Die rode vlaggen. De huiselijke sfeer. Die tuin. Natuurlijk sta je niet te lang stil, want laten we wel wezen – je staat buiten op de stoep in Nederland. Koud. Je wandelt naar binnen en wordt verwelkomd door de geur van versgemalen koffie (of vers gezette thee, whatever floats your boat).

Je fantastische collega’s komen je tegemoet om je welkom te heten op weer een nieuwe dag in het zonovergoten atrium in de studio. Je start de dag bij het meest overzichtelijke planbord dat je ooit gezien hebt, babbelt met de accountmanagers over klanten en projecten en gaat aan de slag op je eigen werkplek* met de muziek van de studio-DJ’s op de achtergrond. Je tekent, schetst, ontwerpt, stelt samen, bewerkt en creëert de mooiste dingen. Je overlegt en houdt brainstorms met je collega’s, die ondertussen je vrienden zijn geworden. De lunchpauze spendeer je in de tuin op het terras, rennend achter een voetbal of binnen bij de flipperkast, de voetbaltafel of het dartbord.* Tegen het einde van de dag slaak je een voldane zucht – dankzij jou is de wereld weer een stukje mooier en zijn klanten weer een beetje blijer. 

Met het projectteam bespreek je de ontwikkelingen van komende week en plan je een dag in om te werken in Amsterdam, onze tweede inspirerende werkplek. Dan neem je geëmotioneerd afscheid van al je collega’s die je weer moet missen tot de volgende ochtend (afgezien van de digitale onderonsjes) en vertrekt naar huis met een tevreden gevoel en een vol hart.

* In een wereld zonder corona is je werkplek op de studio iedere dag beschikbaar. Tot die tijd werk je op twee vaste dagen op de studio, de andere dagen vanuit huis. Geen zorgen; we zijn altijd één (video)call van elkaar verwijderd!

vacature graphic designer

Wat je nu moet doen

Ben jij degene die we zoeken? Stuur dan uiterlijk 15 november 2020 je goed verzorgde** motivatie, cv en portfolio naar vacature@redmatters.com. Overtuig ons en neem ons mee in jouw verhaal. Nog vragen, opmerkingen of andere hersenspinsels? Mail ons of bel naar 036 848 11 92 (vraag naar Bert of Jannis).

Wat we dan gaan doen***

Pas jij in het geschetste profiel en passen wij bij jou? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Wij zorgen voor koffie, thee, versnaperingen en goede vragen. Jij zorgt voor nog betere antwoorden en eventuele vragen aan ons. Lopen we met een goed gevoel de ruimte uit? Dan zullen we je vragen een middag of ochtend met ons mee te draaien in het team. Kun je zelf ervaren waarmee we zojuist je aandacht trokken en kunnen wij beslissen of we jou terugzien op je eerste werkdag bij Redmatters!

**Onverzorgde reacties worden niet in behandeling genomen.

***Creatief als we zijn houden we onszelf het recht voor om af te wijken van deze procedure.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan