fbpx
Terug

Gezocht: Front-end Developer

Vacature dev developer

Ben jij een gedreven technisch talent? Liefde voor digital met een focus op webontwikkeling? Uitdaging-ziener en oplossing-denker? Lees dan ‘s heel gauw deze vacature voor developer.

Deze blog is geschreven door Redmatters op 04 augustus 2021

Wie we zoeken

We zijn op zoek naar jou. Of specifieker: op zoek naar de digitale doener in jou. Een solide scorer en supporter, een kwaliteitsgerichte kanjer die er de strakste websites uit knalt, een techneut wiens ouders altijd al wisten dat de development-wereld gered zou gaan worden door hun wonderkind. Jij was je daar niet per se bewust van, trouwens. Jij deed gewoon je ding. En dat ding was digital. Jij bent zo iemand die de beste ideeën waarheid kan maken. Iemand die de professionaliteit van zowel langer bestaande bedrijven als startups kan laten uitstralen op technisch vlak. Die zich het prettigst voelt in een digitale ruimte. Iemand die digitale tools kan beheren en onderhouden, websites kan realiseren en oog heeft voor de beleving van de gebruiker – niet alleen op het gebied van gemak, maar ook visueel. Je begrijpt dat die persoon altijd vooraan staat, en dat dat geldt op alle soorten schermen die een persoon tegenwoordig in huis heeft. Een creatieve, nauwkeurige en duidelijke technische aanpak kenmerkt jouw werkwijze, evenals heldere communicatie en flexibiliteit. Een probleem is voor jou een uitdaging. Een uitdaging is voor jou een deur naar nieuwe mogelijkheden. Mogelijkheden zijn voor jou altijd de focus van je werk.

Kennis en skills die we van je vragen:

 • Javascript, HTML, CSS en optioneel PHP
 • Ontwikkelen van websites
 • Affiniteit met performancevraagstukken
 • Oplossingsgericht met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
 • Enthousiasme voor het oppakken van nieuwe technieken
 • Vaardig in Nederlands en Engels
 • Minimaal drie jaar werkervaring op het gebied van front-end development

Kennis en skills waar we ook heel blij van worden:

 • WordPress development
 • CSS preprocessor (voorkeur SASS)
 • Packages managers (Yarn, Bower, NPM)
 • Task runners (Webpack, Gulp, Grunt)
 • Version Control (Git)
redmatters zeewolde -

Wie we zijn

Ook niet onbelangrijk is waar jíj naar op zoek bent, beginnend bij je nieuwe werkgever. Redmatters is een creatief marketingbureau. We zijn heel veelzijdig, net als jij. We putten de energie, die we stoppen in alles wat we doen, uit motivatie – dat komt altijd eerst. Wel eens geprobeerd iets te creëren terwijl je motivatieniveau ver onder het vriespunt is gezakt? Juist, dat gaat niet. Met al die motivatie-power passen we onze Totaalcreatie-werkwijze toe: oog voor individuele talenten en uitgaan van de kracht van het team. Divers, overlappend en elkaar versterkend vakmanschap. We doen het goed of we doen het niet.

Hoe dat eruit ziet

Op dit punt in de vacature front-end developer is er een glinstering in je ogen verschenen en denk je misschien al ‘ja, ik wil!’ Maar hoe ziet dat er dan praktisch uit? Goeie vraag. Zo ziet een dag bij Redmatters eruit:

Je staat op het Gildenveld in prachtig Zeewolde. Voor je doemt een gebouw op dat je nu al zo vaak gezien hebt, maar waar je nog steeds even bij stil staat. Want potdorie, wat een tof pand. Die rode vlaggen. De huiselijke sfeer. Die tuin. Natuurlijk sta je niet te lang stil, want laten we wel wezen – je staat buiten op de stoep in Nederland. Koud. Je wandelt naar binnen en wordt verwelkomd door de geur van versgemalen koffie (of vers gezette thee, whatever floats your boat). Je fantastische collega’s komen je tegemoet om je welkom te heten op weer een nieuwe dag in het zonovergoten* atrium in de studio. Je start de dag bij het meest overzichtelijke planbord dat je ooit gezien hebt, babbelt met de accountmanagers over klanten en projecten en gaat aan de slag op je eigen werkplek met de muziek van de studio-DJ’s op de achtergrond. Je overlegt en spart met je collega’s, die ondertussen je vrienden zijn geworden. De lunchpauzes spendeer je in de tuin op het terras, rennend achter een voetbal of binnen bij de flipperkast, de voetbaltafel of het dartbord. Tegen het einde van de dag slaak je een voldane zucht – dankzij jou is de wereld weer een stukje mooier gecodeerd. Met het projectteam bespreek je de ontwikkelingen van komende week. Jij zegt ja, want jij bent altijd in voor een uitdaging. Dan neem je geëmotioneerd afscheid van al je collega’s die je weer moet missen tot de volgende ochtend (afgezien van de digitale onderonsjes) en vertrekt naar huis met een tevreden gevoel en een vol hart.

*Disclaimer: zon niet gegarandeerd.

Wat we bieden

 • Uitdagende opdrachten voor de meest toffe opdrachtgevers
 • Open, op elkaar gericht en divers team
 • Inspirerende werkomgeving
 • Prima salaris (incl. reiskostenvergoeding)
 • Goede doorgroeimogelijkheden en -ondersteuning
 • Fulltime/parttime functie (24 – 40 uur per week)
 • En last but absolutely not least: verschillende teamuitjes hele jaar door!

Wat je nu moet doen

Ben jij degene die we zoeken? Stuur dan je goed verzorgde** motivatie en cv naar vacature@redmatters.com. Passie, ambitie en persoonlijkheid zijn voor deze functie belangrijker dan ervaring. Overtuig ons en neem ons mee in jouw verhaal. Heb je een link naar bijvoorbeeld een website en/of git project waar je code voor hebt ontwikkeld? Dan willen we ook die heel graag zien. Nog vragen, opmerkingen of andere hersenspinsels? Mail ons of bel naar 036 848 11 92 (vraag naar Bert of Jannis).

Wat we dan gaan doen***

Pas jij in het geschetste profiel en passen wij bij jou? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Wij zorgen voor koffie, thee, versnaperingen en goede vragen. Jij zorgt voor nog betere antwoorden en eventuele vragen aan ons. Lopen we met een goed gevoel de ruimte uit? Dan zullen we je vragen een middag of ochtend met ons mee te draaien in het team. Kun je zelf ervaren waarmee we zojuist je aandacht trokken en kunnen wij beslissen of we jou terugzien op je eerste werkdag bij Redmatters.

**Onverzorgde reacties worden niet in behandeling genomen.

***Creatief als we zijn houden we onszelf het recht voor om af te wijken van deze procedure.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan