Terug

Gezocht: Ervaren Projectmanager

vacature projectmanager

Om ons superteam te versterken, zijn wij op zoek naar een fulltime projectmanager die ervaring heeft met online en offline projecten. Iemand die ervaring heeft binnen het brede speelveld waarin opdrachtgever, strategie en creatieven samenkomen.

Deze blog is geschreven door Redmatters op 04 december 2018.

Over Redmatters

De mens kiest vanuit het hart en maakt keuzes op basis van emotie. Merken en organisaties raken harten met Redmatters als creatieve partner. Zo maken we de wereld mooier. Elk merk en elke organisatie heeft een verhaal te vertellen. Onze kracht is dat we dit verhaal door samenwerking op tafel krijgen en kunnen vertalen naar creaties met impact.

We gaan terug naar het hart van een merk. Waar komt het vandaan, wat is de motivatie en wat maakt het uniek ten opzichte van anderen? We doen dit niet op eigen houtje, maar altijd samen met de opdrachtgever. Van daaruit ontwikkelen we strategie, creatieve concepten en middelen.

De online en offline mogelijkheden zijn eindeloos bij Redmatters, maar staan nooit op zichzelf en hebben één gezamenlijk doel: de doelgroep meenemen in het verhaal. Het op creatieve wijze communiceren van geloofwaardige en unieke waarden brengt de doelgroep in beweging en maakt ze tot fans.

Redmatters is een creatief marketing bureau met in house strategie en creatie voor zowel online als offline middelen. Een overzicht aan diensten en voorbeelden staan gepresenteerd op de website.

vacature projectmanager

Functieomschrijving Projectmanager

Voor ons groeiende team zijn we op zoek naar een projectmanager die creatieve projecten voor onze opdrachtgevers goed kan managen en het team kan ondersteunen tijdens het project. Dat klinkt eenvoudig, maar vraagt een scherpte en ervaring in het communicatievak. Een deelnemer van het Redmatters-team is een sociale teamspeler. Dat houdt in dat je, naast het verzorgen van projecten voor verschillende opdrachtgevers, ook een actieve bijdrage levert aan het advies, presentatie, budgetbewaking, planning en de inkoop binnen de projecten. Ervaring met het brede spectrum aan middelen die voorbij komen bij een creatief marketingbureau als Redmatters, is nodig.

Als projectmanager draag je de verantwoordelijkheid voor het opstarten, begeleiden en goed afronden van de verschillende projecten van onze klanten. Je bent samen met de accountmanagers verantwoordelijk voor alles van begroting tot en met de factuur, maar bovenal voor de glimlach op het gezicht van de opdrachtgever. We zien onszelf als onderdeel van de opdrachtgevende organisatie en daarom willen we altijd dat stapje extra zetten. Dat doen we voor elkaar, het team en voor het succes van de opdrachtgever.

 

Wat we verwachten

Om de functie van projectmanager te kunnen vervullen moet je HBO denk- en werkniveau hebben. Je streeft een hoog niveau na en je haalt voldoening uit een continu verbeterproces. Jij ziet kansen, zelfs – of misschien juist – bij een tegenslag. Door jezelf te zijn, lever je een positieve bijdrage aan het team en weet je harten te raken. Positiviteit is voor ons een belangrijke eigenschap om te hebben.

Je hebt het vermogen om projecten efficiënt te laten verlopen en deze met zorg en aandacht te managen. Je bent een spelverdeler die de juiste spelers op het juiste moment koppelt aan de opdracht. Je zorgt ervoor dat elke schakel zijn of haar bijdrage op tijd, met plezier en volgens de juiste condities levert. Je werkt met name vanuit onze grotere locatie in Zeewolde en af en toe werken vanuit onze locatie in Amsterdam is mogelijk. Praktijkervaring bij een bureau als Redmatters is een must.

vacature projectmanager

Wij bieden:

  • Uitdagende opdrachten voor de leukste opdrachtgevers
  • Een inspirerend, op elkaar gericht en divers team
  • Ruimte en ondersteuning voor ambities
  • Open organisatie waarbinnen je mee kunt denken
  • Fulltime functie (40 uur per week)
  • Mooie inspirerende vrijstaande locatie in Zeewolde
  • Werklocatie in Amsterdam

 

Procedure?

Pas jij naar ons idee goed in het geschetste profiel? Dan ontvang je een uitnodiging voor een eerste kennismakingsgesprek. Wij zorgen voor koffie/thee, koekjes en goede vragen. Jij voor de antwoorden en voorbeelden van je beste projecten. Heb je vragen voor ons? Stel ze gerust. Na het eerste gesprek willen we komen tot twee kanshebbers. Als je één van hen bent, zullen we je vragen om een middag of ochtend met ons mee te draaien in het team. Vooraf zul je een briefing ontvangen, zodat je weet wat je kunt doen tijdens dat dagdeel. Daarna volgt de keuze en hopelijk word jij dan onze nieuwe collega! De sollicitatieprocedure verloopt via Amacom

giphy with tags: waving

Hallo!

Leuk dat je contact met ons wil. Hoe kunnen we je helpen?

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan