Close Selecteer je taal

Vacature: Awesome accountmanager with a heart for digital projects

Op zoek naar een baan waarin je al je communicatievaardigheden kunt combineren met je liefde voor digital en online? Om onze geweldige opdrachtgevers de zorg te bieden die ze verdienen, zijn we op zoek naar een fulltime accountmanager die ervaring heeft binnen het brede speelveld waarin opdrachtgever, communicatie-advies en creatieven samenkomen. Met, voor deze job, de nadruk op online projecten.

Over Redmatters

Wees jezelf, dan ben je geloofwaardig. En dat geldt ook voor merken. Redmatters is een groeiend bureau voor strategie, concept en design (digital + print). We zijn niet klein en niet groot, maar zeker wel ambitieus. Redmatters wil op positieve wijze bijdragen aan hoe de wereld van morgen eruit ziet. Met een sterke en aanstekelijke visie op het verhogen van rendement inspireren we onze opdrachtgevers. Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en door het delen van kennis dragen we bij aan duurzaam succes. We maken geen verhaal, maar we vinden het verhaal, samen met de opdrachtgever. Dat verhaal vormt het fundament onder de merk-identiteit en kan resulteren in middelen als een website, film, campagne of een print-uiting. Zo helpen we merken zichzelf te zijn en daardoor geloofwaardig en nog aantrekkelijker voor de doelgroep. Een positief effect met impact en dat merk je.

Bekend van Totaalcreatie: “Individually, we are one drop. Together, we are an ocean”.

Functieomschrijving Accountmanager m/v

Om het Totaalcreatie-team te versterken zijn we op zoek naar een accountmanager die de vraag van onze opdrachtgevers weet te vertalen naar concrete opdrachten. Dat klinkt eenvoudig, maar vraagt een scherpe luisterhouding en ervaring in het communicatievak. Een deelnemer van het Redmatters-team is een totaalspeler. Dat houdt in dat je, naast het verzorgen van een aantal accounts, ook een actieve bijdrage levert aan strategie, concept-creatie en advies. Voor deze functie zal er veel nadruk liggen op online projecten. Maar ervaring met het brede spectrum aan middelen die voorbij komt bij een creatief bureau als Redmatters is gewoon heel fijn.

Als accountmanager draag je de verantwoordelijkheid voor verschillende klanten en projecten. Adviseren, samen met art-directors, designers en developers komen tot mooie oplossingen voor merken, het verzorgen van productiebegeleiding, planning en budgetbewaking behoren tot jouw taken. Je bent verantwoordelijk van begroting tot en met factuur, maar bovenal voor de glimlach op het gezicht van de opdrachtgever. We zien onszelf als onderdeel van de opdrachtgevende organisatie en daarom willen we altijd dat stapje extra zetten. Dat doen we voor elkaar. Je bent een totaalspeler die zich vrij voelt om in elk facet van het communicatiespel je rol te pakken. Gevraagd, maar ook ongevraagd. Jij laat je niet belemmeren door traditionele denkpatronen en hebt de drang om constant te verbeteren.

Redmatters zoekt Account Manager

 

Om de functie van accountmanager te kunnen vervullen, moet je naast hbo denk- en werkniveau een gezonde dosis lef hebben. Lef om opdrachtgevers professioneel tegemoet te treden en nieuwe leads te verzorgen. Je streeft een hoog niveau na en je haalt voldoening uit een continu verbeterproces. Je ziet kansen, zelfs – of misschien juist – bij een tegenslag. Door jezelf te zijn, lever je een positieve bijdrage aan het team.

Je hebt het vermogen om klantvragen te vertalen naar commerciële kansen en je weet (online) projecten met zorg en aandacht te managen. Je bent een spelverdeler die de juiste spelers op het juiste moment koppelt aan de opdracht. Je zorgt ervoor dat elke schakel zijn of haar bijdrage op tijd, met plezier en volgens de juiste condities levert. Praktijkervaring bij een bureau als Redmatters is een pré.

Een dag bij Redmatters

Wanneer je ‘s ochtends binnenkomt, word je verwelkomt door de geur van vers gemalen James Hopkins koffiebonen. Goed om nog even echt wakker en scherp te worden. Thee kan ook; groen, rooibos, kruiden, vruchten; you name it. Na links en rechts wat gegroet te hebben, kom je aan op je werkplek. Even snel je mail checken voordat de ‘daily stand-up’ begint: samen op efficiënte wijze met de designers en andere acountmanagers de dag van gister en vandaag doornemen. Zo zijn we van elkaar op de hoogte wat er speelt en kunnen we actief bijdragen aan elkaars werk. Je hebt regelmatig contact met opdrachtgevers; telefonisch en per mail. Ook nodig je ze uit voor een brainstorm in onze inspirerende woonkamer of gaat bij ze langs. Weten wat er speelt, helpt om je te gedragen als onderdeel van hun organisatie: ‘Be the brand’ noemen we dat. Terwijl de muziek – de stijl is afhankelijk van het moment van de week – bij de creatieven zachtjes doorklinkt, kun jij lekker aan de slag. Brainstormen en overleg met collega’s is een belangrijk onderdeel van ons werkproces.

In de pauze zijn we met mooi weer te vinden in onze heerlijke en grote tuin. Sommigen trappen een balletje, maar ook een goed gesprek of het lezen van een goed boek in de schaduw van één van de bomen behoort tot de mogelijkheden. En binnen zijn we voorzien van een aantal actieve spellen als een flipperkast, voetbaltafel en dartbord voor als het minder mooi weer is.

Na ‘s middags ook weer lekker aan de slag te zijn geweest en een paar mooie deadlines te hebben gehaald, komt er een einde aan de werkdag. Altijd veel te snel; nog even dit afmaken, nog even dat overleggen en dan op naar huis. Genieten van een welverdiend avondje ontspanning.

Redmatters zoekt Account Manager

 

Redmatters voor jou

Een opsomming is natuurlijk veel te kort door de bocht, want er is altijd meer. Maar het geeft toch een idee. Redmatters biedt:

  • uitdagende projecten voor interessante opdrachtgevers die jou zien als sparringspartner
  • een energiek, op elkaar gericht en divers team
  • een mooie werkplek met Apple-systeem en iPhone van de zaak
  • een inspirerende en creatieve werkomgeving (locatie Zeewolde, Amsterdam projectmatig)
  • ruimte en ondersteuning om jezelf, je functie en je ambities door te ontwikkelen
  • een fulltime functie (40 uur per week)

 

Ben jij de ware voor ons?

Ben jij degene die we zoeken? De eerste sollicitatieronde is 17 maart gesloten. Maar bij Redmatters zijn we altijd op zoek naar talent, dus als je denkt dat jij bij Redmatters past, kan je nog altijd reageren met een goed onderbouwde motivatie met cv per mail. Laat ons weten waarom juist jíj de speler bent die kan bijdragen aan het succes van Redmatters. Je kunt dit sturen naar vacature@redmatters.com. Voor vragen kun je ook mailen of bellen naar (036) 848 11 92 (vraag naar Bert of Jannis). Voor vragen kun je mailen naar vacature@redmatters.com of bellen naar (036) 848 11 92 (vraag naar Bert of Jannis).

Veel succes gewenst, we zien uit naar jouw reactie!

Redmatters Team
We willen met ons werk op positieve en creatieve wijze bijdragen aan hoe de wereld van morgen eruit ziet en zo impact creëren voor onze opdrachtgevers.
Bekijk meer blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *