fbpx
SEOSEA DIAP

SEO

Expertise

Redmatters is sterk in het raken van de doelgroep met het hart van jouw organisatie. Van hart tot hart noemen we dat. Vandaar onze focus op strategie, branding en campagne. Het online marketing proces voeren we transparant uit met onze online marketing partner of jullie eigen bestaande partner.

Neem contact op

Per seconde ontvangt Google zo’n 57.000 zoekopdrachten. Het wordt dan ook steeds belangrijker om daartussen goed vindbaar te zijn; als Google jouw organisatie online goed kan vinden, wordt je doelgroep er automatisch heengeleid. Dat is Search Engine Optimization (SEO).

Letterlijk aan de top

Maar hoe wordt een organisatie nou online goed gevonden in de zoekmachines? Dit is een optimalisatieproces; optimalisatie van zowel je on-page SEO (Search Engine Optimization) activiteiten als je off-page SEO activiteiten. Alles met het doel jezelf online te onderscheiden, want alleen zo verover je de topposities in de zoekmachines.

Waar beginnen we?

Om te beginnen met zoekmachine optimalisatie is het belangrijk om te onderzoeken waar je nu staat: een nulmeting. Door het doen van een SEO analyse, waarin we de on-page en off-page SEO analyseren, creëren we een nulpunt waaruit we kunnen beginnen. De volgende stap is het zoekwoorden onderzoek. Dit onderzoek levert de belangrijkste, passende zoektermen voor jouw bedrijf. In dit onderzoek staan drie variabelen centraal: de zoekterm, het volume van de zoekterm en de daarbij horende positie van jouw website. Meer weten over het onderwerp ‘online marketing uitbesteden’? We vertellen je graag meer!

Iconen_RedWeb_V0_1

Wat vind jij?

Ook een boost en betere vindbaarheid voor jouw website?

Denise Hamstra mask Vraag 't Denise

Wat vind jij?

Ook een boost en betere vindbaarheid voor jouw website?

Denise Hamstra denise@redmatters.com
06 81 33 82 42 Denise Hamstra mask
SEA

Expertise

SEA

Redmatters is sterk in het raken van de doelgroep met het hart van jouw organisatie. Van hart tot hart noemen we dat. Vandaar onze focus op strategie, branding en campagne. Het online marketing proces voeren we transparant uit met onze online…

Lees meer
UX-design - header

Blog

Design is een werkwoord: UX-design

Bij de vraag om een nieuw webdesign denkt de klant vaak vanuit een eindresultaat. Heel gek is dat niet, maar er ligt altijd een vraag achter het brede woord ‘webdesign’: hoe los ik de problemen van mijn gebruikers op? Daarom staat aan de basis…

Lees meer

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan