SEOSEA DIAP

SEO

Expertise

Per seconde ontvangt Google zo'n 57.000 zoekopdrachten. Het wordt dan ook steeds belangrijker om daartussen goed vindbaar te zijn; als Google jouw organisatie online goed kan vinden, wordt je doelgroep er automatisch heengeleid. Dat is Search Engine Optimization (SEO).

Neem contact op
SEO

Letterlijk aan de top

Maar hoe wordt een organisatie nou online goed gevonden in de zoekmachines? Dit is een optimalisatieproces; optimalisatie van zowel je on-page activiteiten als je off-page activiteiten. Alles met het doel jezelf online te onderscheiden, want alleen zo verover je de topposities in de zoekmachines.

SEO
Iconen_RedWeb_V0_1

Wat vind jij?

Ook een boost en betere vindbaarheid voor jouw website?

Denise Hamstra mask Vraag 't Denise

Wat vind jij?

Ook een boost en betere vindbaarheid voor jouw website?

Denise Hamstra denise@redmatters.com
06 20 50 05 69 Denise Hamstra mask
SEA

expertise

SEA

Miljoenen Nederlanders maken dagelijks gebruik van de zoekmachines in Google. Het perfecte platform, dus, om jouw producten of diensten aan de man te brengen. Een snelle en efficiënte manier hiervoor is Search Engine Advertising (SEA): zorg dat jouw producten of diensten als eerste zichtbaar zijn in de zoekresultaten.

Lees meer

blog

Design is een werkwoord: UX-design

Bij de vraag om een nieuw webdesign denkt de klant vaak vanuit een eindresultaat. Heel gek is dat niet, maar er ligt altijd een vraag achter het brede woord ‘webdesign’: hoe los ik de problemen van mijn gebruikers op? Daarom staat aan de basis van elk goed webdesign een ijzersterk UX-design. Onze UX-designer Herman vertelt je in deze blog waarom dit zo van belang is.

Lees meer
giphy with tags: waving

Hallo!

Leuk dat je contact met ons wil. Hoe kunnen we je helpen?

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan