fbpx
SEOSEA DIAP

SEO

Expertise

Per seconde ontvangt Google zo'n 57.000 zoekopdrachten. Het wordt dan ook steeds belangrijker om daartussen goed vindbaar te zijn; als Google jouw organisatie online goed kan vinden, wordt je doelgroep er automatisch heengeleid. Dat is Search Engine Optimization (SEO).

Neem contact op

Letterlijk aan de top

Maar hoe wordt een organisatie nou online goed gevonden in de zoekmachines? Dit is een optimalisatieproces; optimalisatie van zowel je on-page SEO (Search Engine Optimization) activiteiten als je off-page SEO activiteiten. Alles met het doel jezelf online te onderscheiden, want alleen zo verover je de topposities in de zoekmachines.

Waar beginnen we?

Om te beginnen met zoekmachine optimalisatie is het belangrijk om te onderzoeken waar je nu staat: een nulmeting. Door het doen van een SEO analyse, waarin we de on-page en off-page SEO analyseren, creëren we een nulpunt waaruit we kunnen beginnen. De volgende stap is het zoekwoorden onderzoek. Dit onderzoek levert de belangrijkste, passende zoektermen voor jouw bedrijf. In dit onderzoek staan drie variabelen centraal: de zoekterm, het volume van de zoekterm en de daarbij horende positie van jouw website. Meer weten over het onderwerp ‘online marketing uitbesteden’? We vertellen je graag meer!

Iconen_RedWeb_V0_1

Wat vind jij?

Ook een boost en betere vindbaarheid voor jouw website?

Denise Hamstra mask Vraag 't Denise

Wat vind jij?

Ook een boost en betere vindbaarheid voor jouw website?

Denise Hamstra denise@redmatters.com
06 81 33 82 42 Denise Hamstra mask
SEA

Expertise

SEA

Miljoenen Nederlanders maken dagelijks gebruik van de zoekmachines in Google. Het perfecte platform, dus, om jouw producten of diensten aan de man te brengen. Een snelle en efficiënte manier hiervoor is Search Engine Advertising (SEA): zorg dat jouw…

Lees meer
UX-design - header

Blog

Design is een werkwoord: UX-design

Bij de vraag om een nieuw webdesign denkt de klant vaak vanuit een eindresultaat. Heel gek is dat niet, maar er ligt altijd een vraag achter het brede woord ‘webdesign’: hoe los ik de problemen van mijn gebruikers op? Daarom staat aan de basis…

Lees meer

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan