fbpx
Branding DIAP

Branding

Expertise

Het hart van jouw merk aan zoveel mogelijk mensen binnen de doelgroep laten zien en ze zo aan je binden - dat is het doel. Van klant naar fan. Hoe? Dat bepalen we samen.

Hoe zet ik mijn merk sterk in de markt?

Expert aan het woord

Wat is de unieke motivatie van jouw merk en welke emotie past daarbij? Dat zijn belangrijke vragen waar wij als eerste een antwoord op willen. Jouw doelgroep kiest namelijk op basis van emotie, zo zit ons brein in elkaar. Daarom is het belangrijk om jouw kern-emotie sterk terug te laten komen in de merkidentiteit. Met een creatieve kick-off halen we deze antwoorden samen boven water. Door deze workshop hebben wij alle ingredi nten die nodig zijn om een sterke merkidentiteit neer te zetten. Effectief, creatief  n erg gezellig. Want dat is bij ons net zo belangrijk!

De juiste snaar

Om je doelgroepen te raken, moet je ze meenemen in jouw eigen verhaal. Dat maakt je geloofwaardig en maakt klanten tot fans. Wij halen samen met jou dat verhaal boven tafel en vertalen het vervolgens naar creaties met impact.

Branding Fox

Sprank

Een kenmerkende vorm voor Sprank is de sprankel. In de recente restyling van het logo en de nieuwe merk-branding hebben we dan ook gekozen om geen afscheid te nemen van de sprankel, maar deze juist te gebruiken als basis voor een herkenbaar, sterk logo en een expressieve en vrolijke beeldtaal.

Sprank schetsen boek

Texels

De Texelse Bierbrouwerij is onderscheidend in de biermarkt door haar oorsprong en locatie. Met deze unieke waarden is Redmatters aan de slag gegaan om een nieuwe merk branding neer te zetten. De naam is veranderd, het beeldmerk kreeg een restyling en de beeldtaal en verpakking werden herkenbaar en krachtig qua ontwerp.

Texelse bierbrouwerij logo nieuw en oud

Greijdanus

Greijdanus heeft Redmatters gevraagd om een nieuwe corporate branding te ontwikkelen: dat heeft geleid tot een nieuw logo en communicatieconcept. Het logo is gemaakt vanuit de pay-off ’Schitteren in Zijn licht. De huisstijl is eigentijds en jong, en past goed bij een gereformeerde scholengemeenschap voor middelbaar onderwijs.

Leger des Heils

Voor het Leger des Heils heeft Redmatters een logo restyling gedaan en een corporate branding ontwikkeld. Het Leger des Heils maakt gebruik van veel verschillende communicatiemiddelen voor verschillende doelgroepen. We zetten, door gebruik van vaste huisstijlelementen en een stevige kleur rood, een eenduidige uitstraling neer. Maar telkens gericht op de specifieke gebruiker.

Leger des Heils kleuren
Iconen_RedWeb_V0_1

Rots in de branding

Eerst een stapje terug, om vervolgens in volle vaart op jouw doelen af te gaan. Ook harten raken?

Bert Wisniewski mask Vraag 't Bert

Rots in de branding

Eerst een stapje terug, om vervolgens in volle vaart op jouw doelen af te gaan. Ook harten raken?

Bert Wisniewski Bert Wisniewski mask

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan