Close Selecteer je taal

Testimonial: “Dat zie je niet vaak”

Redmatters werkt sinds 2009 samen met Prénatal aan opvallende projecten. Zo heeft Redmatters voor Prénatal o.a. een succesvolle fotowedstrijd tool (webbased) ontwikkeld, een online WK-voetbal actie voor moeders en een film.Prénatal is al 50 jaar een begrip als het gaat om zwangerschap, geboorte en ouderschap. Al 50 jaar heeft zij ervaring op het gebied van producten en diensten rond een nieuw leven.  

Prénatal over Redmatters
“Inmiddels hebben we een aantal projecten gedaan, van actiewebsites tot een (echte) online film. De samenwerking met Redmatters vind ik voornamelijk heel gemakkelijk, je hebt niet veel woorden nodig of enorme uitgewerkte requirement documenten. De korte lijnen binnen het bedrijf maken de communicatie vooral snel en gemakkelijk. Ik zie Redmatters als een jong bedrijf dat makkelijk kan inspelen op de behoefte van de klant. Ze zijn fris en een tikkeltje eigenwijs, wat ten goede komt aan de originaliteit van de projecten. Wat ik een bijzonder sterk punt vind van Redmatters is dat ze heel erg ‘eager’ zijn en meedenken. Ze kijken naar het grotere plaatje, waar past iets in? Wat kun je er nog meer mee doen? Hoe kan het meer succes krijgen, etc. Zelfs na oplevering voelen ze zich nog verbonden met de opgeleverde diensten en producten en dat zie je niet vaak.”  

Wendy Zwaaf-Hoogland, senior e-business consultant bij Prénatal. In het verleden is zij o.a. werkzaam geweest als Research & Development Analyst bij Spil Games.

Redmatters Team
We willen met ons werk op positieve en creatieve wijze bijdragen aan hoe de wereld van morgen eruit ziet en zo impact creëren voor onze opdrachtgevers.
Bekijk meer blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *