Terug

Creative Meetup 31 oktober: Creative Entrepreneurship II

creative meetup

Redmatters, Spaces en Victor Silvis organiseren samen vier keer per jaar de Creative Meetup. Als creatief marketingbureau dragen we graag bij aan de creatieve community. Zo helpen we met name young professionals om stappen te zetten in inspiratie, kennis en creativiteit. Deze onderwerpen staan, in combinatie met een specifiek thema, centraal in de bijeenkomsten. 31 oktober is de volgende editie. Het thema: Creative Entrepreneurship, part 2.

Deze blog is geschreven door Redmatters op 10 oktober 2019.

Een idee, check. Nu de volgende stap! 

Deze editie van de Creative Meetup staat in het teken van ondernemerschap. Heb je een idee, maar weet je niet hoe je dat moet verkopen? Of wil je jouw onderneming laten groeien, maar kan je wel wat hulp gebruiken? Tijdens de Creative Meetup geven experts je advies over die volgende stap in jouw plan. Leer hoe jij als ondernemer groeit en zichtbaar wordt anno 2019.

creative meetup

Bij de Creative Meetup van 31 oktober zullen verschillende sprekers aanwezig zijn: 

  • Serge Steijn, coach in leiderschap, zal aan de hand van zijn eigen ervaringen zijn kijk geven op leiderschap. 
  • Bert Hagendoorn, specialist in positionering en groeistrategie, vertelt over positionering en groeistrategieën aan de hand van zijn stappenplan.  
  • Amy Brown, strateeg en oprichtster van PHOENIX, zal ons meer vertellen over haar passie voor de ‘why’ van mensen. Waarom doen mensen wat ze doen? 
creative meetup

Programma

En, kom jij ook? We beginnen om 16:45 met een drankje. Aansluitend zullen om 17:30 de sprekers aan het woord zijn, en is er ruimte voor vragen. We sluiten om 19:30 af met nog meer drankjes. 

Meer informatie vind je op de website van Spaces en Eventbrite.  

Tot 31 oktober, bij de Creative Meetup: Creative Entrepreneurship II

giphy with tags: waving

Hallo!

Leuk dat je contact met ons wil. Hoe kunnen we je helpen?

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan