Terug

Creative Meetup 13 juni: Sensory Branding

Blog - sensory branding (creative meetup)

Vier keer per jaar organiseert Redmatters samen met Spaces en Victor Silvis de Creative Meetup, waar geïnteresseerden uit de creatieve sector zich laten inspireren over een specifiek thema. Op donderdag 13 juni is de volgende editie. Het thema: de zintuigen van branding.

Deze blog is geschreven door Redmatters op 28 mei 2019.

Neus op de feiten

Brand design is een vak met veel focus op het visuele. Maar heb je wel eens nagedacht over hoe jouw merk ruikt, of smaakt, of klinkt, of voelt? In de komende editie van de Creative Meetup zetten we branding in een ander daglicht. Gastspreker Rogier van Twuijver van Modern Day Composers illustreert hoe ontzettend veel we eigenlijk kunnen zien met onze oren. Jasper Udink ten Cate creëert met zijn bedrijf Creative Chef Studio verhaal-vertellend voedsel, en Bastiaan Medendorp richtte Geur-marketingbureau Iscent op om in te spelen op de gedachten en herinneringen die verbonden zijn aan geur. Wat zijn de mogelijkheden, en waarom zouden we verder moeten kijken dan alleen zicht? Deze en andere sprekers lichten een tipje van de zintuiglijke sluier op.

Blog - creative meetup - sensory branding

Smaakt naar meer

Interesse? Er zijn nog plaatsen beschikbaar! Op een rijtje:

  • Donderdag 13 juni
  • Spaces Vijzelstraat, Amsterdam
  • Programma: 17:00 – 19:30
  • (Netwerk)borrel: 19:30 – 21:00
  • Voertaal: Engels

Meer informatie over en tickets voor het event zijn te vinden op de website van Spaces, Eventbrite en Facebook. Tot dan!

Blog - creative meetup

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan