Close Selecteer je taal

Vacature: Creatieve DTP-er / vormgever

Is het jouw sport om met vingervlugge ‘mac-skills’ advertenties, magazines en posters in elkaar te zetten en ingewikkelde packaging designs te perfectioneren voordat het door kan naar de drukker? En voel je de urgentie om in een jong en uitermate talentvol team aan de slag te gaan als dtp-er / vormgever? Lees dan snel verder.

WIE WE ZOEKEN

We zijn op zoek naar jou. Een DTP’er met pit, de uitvoerende krachtpatser die beter bekend is met Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator dan met zijn eigen broekzak. Jij bent zo iemand die oog heeft voor de kleinste details en de technische vaardigheden bezit om ideeën en concepten uit te werken in verschillende middelen. Iemand die zich met een vol planbord de koning te rijk voelt. Die stressbestendig is en ook precies de juiste vragen stelt om uiteindelijk dat te maken waar de klant blij van wordt. Heb je een voor zichzelf sprekend portfolio en een dosis relevante werkervaring? Dan maken we heel graag kennis met je!

Redmatters zoekt DTP’er

 

WIE WE ZIJN

Ook niet onbelangrijk is waar jíj als DTP’er naar op zoek bent, beginnend bij je nieuwe werkgever. Redmatters is een creatief marketingbureau. We staan voor echtheid en helpen merken om, door zichzelf te zijn, succesvoller te zijn. Ons hart klopt voor de wereld, voor mensen in nood en de o zo prachtige en belangrijke natuur op onze planeet. De mensheid en de natuur helpen we door goede doelen te steunen, maar we willen de wereld ook letterlijk mooier maken door hele vette dingen te maken!
We zijn heel veelzijdig: merkpositioneringen, UX en UI design, digital, print; you name it, we do it. We putten de energie, die we stoppen in alles wat we doen, uit motivatie – dat komt altijd eerst. Bij merken, maar ook bij ieder individu. Wel eens geprobeerd iets te creëren terwijl je motivatieniveau ver onder het vriespunt is gezakt? Juist, dat gaat niet. Met al die motivatie-power passen we onze Totaalcreatie-werkwijze toe: oog voor individuele talenten en uitgaan van de kracht van het team. Divers, overlappend en elkaar versterkend vakmanschap. We doen het goed of we doen het niet.

HOE DAT ERUIT ZIET

Op dit punt in de vacature is er hopelijk al een glinstering in je ogen verschenen en denk je misschien al ‘ja, ik wil!’ Maar hoe ziet dat er dan praktisch uit? Goeie vraag. Zo ziet een dag bij Redmatters eruit:
Je rijdt op ’t Gildenveld in de jongste en meest frisse plaats van Nederland: Zeewolde. Voor je doemt een gebouw op dat je nu al zo vaak gezien hebt, maar waar je nog steeds even bij stil staat. Want potdorie, das ist ein cooles Gebäude. Die rode vlaggen. De huiselijke sfeer. Die tuin. Natuurlijk sta je niet te lang stil, want laten we wel wezen – je staat buiten op de stoep in Nederland. Koud. Je wandelt naar binnen en wordt verwelkomd door de geur van versgemalen koffie (of vers gezette thee, whatever floats your boat). Je fantastische collega’s komen je tegemoet om je welkom te heten op weer een nieuwe dag in het zonovergoten* atrium in de studio. Je start de dag bij het meest overzichtelijke planbord dat je ooit gezien hebt, babbelt met collega’s over klanten en projecten en gaat aan de slag op je werkplek met de muziek van de studio-DJ’s op de achtergrond. Je tekent, stelt samen, bewerkt en creëert de mooiste dingen. Je overlegt met en wordt gebrieft door je collega’s, die ondertussen je vrienden zijn geworden. De lunchpauzes spendeer je in de tuin op het terras, rennend achter een voetbal of binnen bij de flipperkast, de voetbaltafel of het dartbord. Tegen het einde van de dag slaak je een voldane zucht – dankzij jou is de wereld weer een stukje mooier en zijn de klanten weer een beetje blijer. Je bespreekt de ontwikkelingen van komende week met het projectteam en belt nog even met één van je collega’s in Amsterdam. Dan neem je geëmotioneerd afscheid van al je collega’s die je weer moet missen tot de volgende ochtend (afgezien van de digitale onderonsjes) en vertrekt naar huis met een tevreden gevoel en een vol hart.

*Disclaimer: zon niet gegarandeerd.

WAT WE BIEDEN

• Uiteenlopende opdrachten voor de leukste opdrachtgevers
• Open, op elkaar gericht en divers team
• Inspirerende werkomgeving
• Prima salaris (incl. reiskostenvergoeding)
• Ruimte en ondersteuning voor ambities
• Fulltime functie (40 uur per week)
• En last but absolutely not least: een jaarlijks teamuitje

WAT JE NU MOET DOEN

Ben jij de DTP’er die we zoeken? Stuur dan je goed verzorgde** motivatie, portfolio en cv naar vacature@redmatters.com. En maak er vooral wat bijzonders van. Go crazy, all-out, zolang je maar opvalt, weet te prikkelen en kunt laten zien hoe goed jij bent in je vak. Dit kan tot en met 24 augustus. Nog vragen, opmerkingen of andere hersenspinsels? Mail ons of bel naar 036 848 11 92 (vraag naar Bert of Jannis).

**Onverzorgde reacties of reacties zonder portfolio worden niet in behandeling genomen. Een portfolio kan in de vorm van een pdf of link naar een eigen website. We willen graag zien wat je kan!
***Creatief als we zijn houden we onszelf het recht voor om af te wijken van deze procedure.

Redmatters Team
We willen met ons werk op positieve en creatieve wijze bijdragen aan hoe de wereld van morgen eruit ziet en zo impact creëren voor onze opdrachtgevers.
Bekijk meer blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *