fbpx

Sterk staaltje webpower voor The Power Community

Case

The power community

Wat ons gevraagd werd

Hoe giet je een visie, trainingen, programma’s, locaties en een hele lading kennis over een gezonde levensstijl in een logisch gestructureerde website? We gingen de uitdaging aan voor The Power Community. Van de basis naar design en development; een krachtige website voor een net zo krachtig merk.

Wie is The Power Community?

The Power Community is een sportieve, ondernemende club met het hart op de tong. De club werkt met een unieke methode die bestaat uit fysieke training, voeding en mentale coaching, waarvoor verschillende programma’s en trainingen worden afgestemd op ieders persoonlijke situatie, gewoontes en gedrag. Deel worden van The Power Community betekent deel worden van een groep gelijkgestemden. Behalve je fysieke en mentale gezondheid bouw je daarmee ook aan je netwerk; groei op alle fronten.

Wat we hebben gedaan

Elke website bouw je met een reden. Voordat we startten met design, gingen we met The Power Community om tafel om samen een stapje terug te zetten. Welk(e) doel(en) willen ze bereiken? En wie is precies de doelgroep? Met deze input en op basis van de bestaande huisstijl zijn we aan de slag gegaan.

Samen met de creatieve club professionals van Redmatters hebben we alles in huis om ons bedrijf van begin tot eind succesvol te maken en hebben we een prachtige website gerealiseerd!

Ande Smith, marketing manager The Power Community

Focus voor elke doelgroep

De nieuwe website heeft als primair doel leads genereren. Om dit zo effectief mogelijk te doen, is er goed nagedacht over indeling en hiërarchie: de website begeleidt de bezoeker als het ware door de informatie heen. De programma’s en trainingen die je kunt volgen bij The Power Community hebben een duidelijke plek in de website gekregen en de inhoud is compacter vormgegeven en concreter beschreven. Daarnaast is er onderscheid tussen de primaire en secundaire call-to-actions, waarbij de primaire CTA een contrasterende kleur heeft. De website heeft daarmee alles om de verschillende doelgroepen op de juiste manier te bedienen; van de snelle ondernemer die meteen contact wil opnemen tot de aandachtige bezoeker die zich graag eerst goed wilt verdiepen.

Controle en vrijheid

Onze designers en in-house developers hebben er alles aan gedaan om een juweeltje neer te zetten. Het resultaat is een frisse en krachtige website waar je alle informatie over een gezonde en krachtige levensstijl gemakkelijk kunt vinden; van ervaringsverhalen tot trainingen, programma’s, recepten en evenementen. Door de nieuwe website op te bouwen met ons eigen RedPress systeem geven we The Power Community meer controle en vrijheid om verder te bouwen aan een sterke website. Benieuwd naar het eindresultaat? Die vind je hier!

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan