Henkel

In 2007 werden we gevraagd om voor Henkel een advertentie te ontwikkelen die inhaakt op Pink Ribbon (bewustwordingsbeweging m.b.t. borstkanker). “Ja natuurlijk, doen we!”, was onze reactie. De inhaker werd een groot succes waarmee veel free publicity werd behaald. Het uiteindelijke resultaat van dit project is een jarenlange mooie samenwerking voor een aantal merken van Henkel.

Henkel werd opgericht in 1876 en heeft wereldwijd leidende marktposities in zowel de consumenten en industriële markten met bekende merken zoals Persil, Schwarzkopf en Loctite. Henkel telt wereldwijd ongeveer 47.000 medewerkers en behoort daarmee tot de meest internationaal gerichte bedrijven op de wereldmarkt.

Case-1
Case-2
Case-3
Case-4
Case-5

Advertenties worden inspiratie-columns

Als een van de drie cosmetica-merken aan de wereldtop, staat het Henkel-merk Schwarzkopf voor kwaliteit, ervaring en innovatie, en dit al sinds meer dan 111 jaar. Het merk Schwarzkopf geniet het volle vertrouwen van zowel consumenten als professionele kappers. Dat komt ten goede aan elke productinnovatie die onder de naam Schwarzkopf gelanceerd wordt. Om dit te versterken hebben we advertentie-columns ontwikkeld met trends en innovaties op het gebied van haarverzorging. Deze columns werden geplaatst in bladen als Libelle, Margriet, Cosmopolitan, Viva, Flair en Allerhande, maar ook in kranten als de Telegraaf. Het effect is jarenlang gemeten en droeg positief bij aan een modern en trendgevoelig imago.

Case-henkel-6
Case-henkel-7
Case-henkel-8
Case-henkel-9
Case-henkel-10

quote van henkel

“Diadermine heeft de afgelopen jaren meerdere innovaties zéér succesvol op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Redmatters heeft als creatief bureau van Diadermine een grote bijdrage geleverd in het creëren van deze indrukwekkende up-lift van het marktaandeel*. Redmatters is een full service communicatiebureau en dat maken ze dagelijks waar. De Fast Moving Consumer Business waarin Diadermine acteert, vraagt om professionaliteit, snelheid en flexibiliteit, en hierin blinkt Redmatters uit. Ze zijn van alle markten thuis, en zijn voor Diadermine een totaalpartner. De afgelopen 3 jaar heeft Redmatters allerlei soorten POS materiaal (zoals displays, wobblers, leaflets, posters) en advertenties voor onze belangrijke retailers vormgegeven. Daarnaast maken we ook graag gebruik van hun expertise op het gebied van digitale media (internetsite, bannering, filmmontage, etc). Bij alle projecten, onafhankelijk van formaat, worden deadlines keurig gehaald, en worden spoedklussen aangenomen als een mooie uitdaging.

Ze zijn betrokken, informeel en een tikje eigenwijs wat een persoonlijke touch aan de samenwerking geeft, en heeft al geresulteerd in prachtige resultaten.”

Jauke Sijbers, Brandmanager Diadermine bij Henkel
* i.v.m. concurrentiegevoelige informatie kunnen er geen officiële cijfers openbaar gemaakt worden.

Case-henkel-11
Case-henkel-12
Case-henkel-13
Case-henkel-14
Case-henkel-15
Case-henkel-16
Case-henkel-17
Case-henkel-11

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan