Close Selecteer je taal

Deliz

Wanneer een nieuw product zo lekker is en uitgaat van de behoefte die er is onder consumenten, dan geloven we daarin. Ook geloven we in het versterken van de producteigenschappen door slimme marketing en prachtig design.

NorthSeafood B.V. ontwikkelde een nieuw concept onder de naam Steam Delight. Een kant-en-klaar visgerecht in handige stoomzak voor magnetron en oven. Wij kregen de opdracht het productconcept te vertalen naar een sterke visuele identiteit. We bedachten en ontwikkelden het merk Deliz, ontwikkelden het package design en verzorgden de foodstyling en fotografie. De essentie van Deliz’ Steam Delight: culinaire klasse voor een betaalbare prijs.

RM-deliz-2
RM-deliz-1
RM-3
RM-4
RM-5
RM-deliz-6
RM-7

Deliz: Merk en propositie

Deliz is een merk met een zeewaardig en culinair karakter. De product-propositie ‘Steam Delight’ is functioneel van aard: het appelleert aan de bereidingswijze: de handige ovenzak en de verrassende smaakvariaties.

RM-deliz-8
RM-deliz-9

Quote van NorthSeafood:

“NorthSeafood helpt retailers door heel Europa om hun shoppers te verrassen met vernieuwende, handige en lekkere visconcepten. We krijgen er energie van als dat slaagt. Waar we ook energie van krijgen is de opdracht die Redmatters voor ons heeft uitgevoerd: de ontwikkeling van het merk Deliz en een package design die het Steam Delight concept precies de uitstraling geeft die het verdient. Hoewel de Benelux voor ons een kleine afzetmarkt is, laten de verkoopcijfers een mooie ontwikkeling zien. Redmatters heeft in dit project laten zien precies te begrijpen wat we willen.”

Pieter Post, internationaal sales manager NorthSeafood

Intensief betrokken tijdens het gehele proces

Het ontwikkelen van een productmerk en package-design vraagt om zorgvuldige begeleiding tijdens alle productiefasen. Daarom zijn wij intensief betrokken van het begin tot het eind; zeg maar vanaf productontwikkeling tot en met levering van de producten bij de retailer. In de hele cyclus spelen we een actieve rol.

RM-deliz-10
RM-deliz-11
RM-deliz-12
RM-deliz-13

Package Design

Een nieuw en innovatief product een zeewaardig karakter geven. Dat was de uitdaging. We hebben in typografie de ambacht gezocht die past bij visproducten. Door het product zelf zeer nadrukkelijk op de voorgrond te zetten, laten we de culinaire klasse zien. Dit zit met name in de manier waarop we het laten zien. Met oog voor detail. Omdat het product zo gebruikersvriendelijk is (volledig te bereiden zonder vieze handen en zonder vieze luchtjes), hebben we veel focus op de makkelijke bereidingswijze toegepast.
Uiteindelijk rest ons enkel een hartelijke aanbeveling: proeven is ervaren. Verkrijgbaar bij o.a. de grotere filialen van Albert Heijn.

RM-deliz-14
RM-deliz-15
RM-deliz-16
RM-deliz-17
RM-deliz-18
RM-deliz-19