Close Selecteer je taal

Testimonial: “Bedrijf met hart voor de zaak”

Gemeente Zeewolde over Redmatters
“In 2009 is Redmatters genomineerd tot startende onderneming van Flevoland. Dit was de eerste kennismaking voor de gemeente Zeewolde met Redmatters. Deze kennismaking heeft geleid tot een prima samenwerking. Zeewolde is een jonge en ambitieuze gemeente met flink wat ontwikkelingen op gebied van wonen, werken en recreëren. In Redmatters heeft de gemeente Zeewolde een bureau gevonden die ook jong en ambitieus is en daardoor zeer goed in staat is de ambities om te zetten in mooie en zakelijke creatieve uitingen.

Het magazine Zeewolde Zakelijk en de website en de nieuwe beurswand zijn daar goede voorbeelden van. Als vestigingsadviseur van de gemeente Zeewolde ben ik blij dat Redmatters de juiste uitstraling van Zeewolde als ideale vestigingsplaats tot uiting heeft laten komen. Daarnaast zijn ook alle opdrachten binnen het afgesproken tijdspad afgeleverd. Ik ben dan ook uitermate tevreden over de creativiteit, inlevingsvermogen en de kwaliteit van Redmatters.
Redmatters is een bedrijf met hart voor de zaak!”

Hans Polet – Vestigingsadviseur, Gemeente Zeewolde

Redmatters Team
We willen met ons werk op positieve en creatieve wijze bijdragen aan hoe de wereld van morgen eruit ziet en zo impact creëren voor onze opdrachtgevers.
Bekijk meer blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *