Close Selecteer je taal

Vacature: Astonishing art director for digital + print

Ben jij een art director met een vette stapel creatieve vaardigheden? Out-of-the-box-denker en conceptuele krachtpatser? Leader-skills en gevoel voor design dat écht werkt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wie we zoeken

Of specifieker: op zoek naar de ongekende ontwerper in jou. Een leidende kapitein op het gebied van grafische vormgeving en visuele uitingen met een goed verhaal, een koning van krachtig design, een creatieveling in hart en nieren. Jij bent de schakel die het hele team in beweging zet en tegelijk het proces in de smiezen houdt. Vliegende keep waar nodig, topscorer waar mogelijk. Je bent onmisbaar, de spin in het web en je weet dat jouw aanwezigheid het team tot een nóg hoger niveau kan brengen. Dat hoef je niet uitgebreid uit te leggen – dat maak je waar. Jij bent zo iemand die een idee kan omtoveren tot een effectief eindresultaat door het team zo goed mogelijk in te zetten en te werken op het hoogste niveau. Je stuurt aan, stuurt bij, stuurt rond en rond af. Jij bent de bevlogen bewonderaar van origineel, strak design, ontstaan uit samenwerking. Daarbij weet je als art director stiekem toch altijd dat jouw team het nóg beter had kunnen doen, ook al zou je dat niet per se hardop uitspreken. Met een uitgebreid portfolio dat voor zichzelf spreekt, een basic understanding of English en een lading relevante ervaring zit je bij ons gebakken.

Wie we zijn

Ook niet onbelangrijk is waar jíj als art director naar op zoek bent, beginnend bij je nieuwe werkgever. Redmatters is een creatief marketingbureau voor branding, activation en digital. We zijn heel veelzijdig, net als jij. We putten de energie, die we stoppen in alles wat we doen, uit motivatie – dat komt altijd eerst. Wel eens geprobeerd iets te creëren terwijl je motivatieniveau ver onder het vriespunt is gezakt? Juist, dat gaat niet. Met alle power die daaruit voortkomt, passen we onze Totaalcreatie-werkwijze toe: oog voor individuele talenten en uitgaan van de kracht van het team. Divers, overlappend en elkaar versterkend vakmanschap. We doen het goed of we doen het niet.

Redmatters zoekt Art Director

Hoe dat eruit ziet

Op dit punt in de vacature is er een glinstering in je ogen verschenen en denk je misschien al ‘ja, ik wil!’ Maar hoe ziet dat er dan praktisch uit? Goeie vraag. Zo ziet een dag bij Redmatters eruit:

Je staat op het Gildenveld in prachtig Zeewolde. Voor je doemt een gebouw op dat je nu al zo vaak gezien hebt, maar waar je nog steeds even bij stil staat. Want potdorie, wat een tof pand. Die rode vlaggen. De huiselijke sfeer. Die tuin. Natuurlijk sta je niet te lang stil, want laten we wel wezen – je staat buiten op de stoep in Nederland. Koud. Je wandelt naar binnen en wordt verwelkomd door de geur van versgemalen koffie (of vers gezette thee, whatever floats your boat). Je fantastische collega’s komen je tegemoet om je welkom te heten op weer een nieuwe dag in het zonovergoten* atrium in de studio. Je start de dag bij het meest overzichtelijke planbord dat je ooit gezien hebt, babbelt met de accountmanagers over klanten en projecten en gaat aan de slag op je eigen werkplek met de muziek van de studio-DJ’s op de achtergrond. Je begeleidt, ontwerpt, stelt samen, bespreekt en creëert de mooiste dingen. Je overlegt en houdt brainstorms met je collega’s, die ondertussen je vrienden zijn geworden. De lunchpauzes spendeer je in de tuin op het terras, rennend achter een voetbal of binnen bij de flipperkast, de voetbaltafel of het dartbord. Tegen het einde van de dag slaak je een voldane zucht – dankzij jou is de wereld weer een stukje mooier en zijn de klanten weer een beetje blijer. Met het projectteam bespreek je de ontwikkelingen van komende week en ontstaat de kans om te ondersteunen op locatie in Amsterdam. Jij zegt ja, want jij bent altijd in voor een uitdaging. Dan neem je geëmotioneerd afscheid van al je collega’s die je weer moet missen tot de volgende ochtend (afgezien van de digitale onderonsjes) en vertrekt naar huis met een tevreden gevoel en een vol hart.

*Disclaimer: zon niet gegarandeerd.

Wat we bieden

• Uitdagende opdrachten voor de leukste opdrachtgevers
• Aansturende, maar vooral coachende rol
• Open, op elkaar gericht en divers team
• Inspirerende werkomgeving
• Prima salaris (incl. reiskostenvergoeding)
• Ruimte en ondersteuning voor ambities
• Fulltime functie (40 uur per week)
• En last but absolutely not least: een jaarlijks teamuitje

Wat je nu moet doen

Ben jij de art director die we zoeken? Stuur dan je goed verzorgde** motivatie, portfolio en cv naar vacature@redmatters.com. En maak er vooral wat bijzonders van. Go crazy, all-out, zolang je maar opvalt, weet te prikkelen en kunt laten zien hoe goed jij bent in je vak. Nog vragen, opmerkingen of andere hersenspinsels? Mail ons of bel naar 036 848 11 92 (vraag naar Bert of Jannis).

Wat we dan gaan doen***

Pas jij in het geschetste profiel van art director en passen wij bij jou? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Wij zorgen voor koffie, thee, versnaperingen en goede vragen. Jij zorgt voor nog betere antwoorden en een tastbaar portfolio met je beste werk. Je kunt al je vragen aan ons ook gerust stellen. Lopen we met een goed gevoel de ruimte uit? Dan zullen we je vragen een middag of ochtend met ons mee te draaien in het team. Kun je zelf ervaren waarmee we zojuist je aandacht trokken en kunnen wij beslissen of we jou terugzien op je eerste werkdag bij Redmatters.

**Onverzorgde reacties of reacties zonder portfolio worden niet in behandeling genomen. Een portfolio kan in de vorm van een pdf of link naar een eigen website. We willen graag zien wat je kan!
***Creatief als we zijn houden we onszelf het recht voor om af te wijken van deze procedure.

Redmatters Team
We willen met ons werk op positieve en creatieve wijze bijdragen aan hoe de wereld van morgen eruit ziet en zo impact creëren voor onze opdrachtgevers.
Bekijk meer blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *