Close Selecteer je taal
Wagenplan case

WagenPlan

Wist u dat er in Nederland jaarlijks 136 miljard kilometer met auto’s gereden wordt? 6,7 Miljard gaat via bus, tram en metro. 17,2 Miljard via de trein, 14,6 miljard per fiets en 3,5 miljard met overige vervoersmiddelen (zoals brommers). 54 Miljard kilometer wordt per jaar afgelegd voor woon-werk verkeer. 10 Miljard voor zakelijk bezoek. Hoe fijn zou het zijn wanneer er een leasebedrijf is die binnen de mobiliteitsbranche op duurzame wijze meedenkt?

WagenPlan is sinds 2001 een innovatieve speler op de leasemarkt. Een joint venture tussen Centraal Beheer Achmea en Athlon Car Lease. Zet zich in voor duurzame mobiliteit. Zij garanderen 100% CO2 neutraal te kunnen leveren. Wanneer je dus een auto least bij WagenPlan, dan rij je CO2-neutraal. Een mooi begin van een betere toekomst. Zij vroegen ons om een nieuwe website te ontwikkelen die hun persoonlijke en duurzame karakter vertegenwoordigt.

Case-WagenPlan
Case-WagenPlan
Case-WagenPlan
Case-WagenPlan

Van workshop naar User Experience Design

Een website dient de organisatiedoelstellingen. Welke en hoe? Om dat boven water te krijgen organiseren we een workshop waarbij we gebruik maken van een door onszelf ontwikkeld TargetboardTM. Deze tool helpt organisaties focus aan te brengen in haar communicatie-uitingen. Het verbetert het effectief communiceren met doelgroepen. Op basis van deze workshop ontwikkelen we een user experience design. Gericht op het samenbrengen van de behoeftes van een bezoeker en de organisatiedoelstellingen.

Case-WagenPlan
Case-WagenPlan

Persoonlijk design

De mensen van WagenPlan spelen een belangrijke rol in hoe de organisatie haar opdrachtgevers benadert. Persoonlijk contact wordt als één van de belangrijkste waardes ervaren. Vandaar dat het team een prominente rol heeft in de website. Ook kan het zijn dat u bij een bezoek attent aangesproken wordt door een medewerker voor extra advies. Het contactformulier in de footer is vriendelijk opgezet en verleidt tot invullen om vervolgens op een behulpzame manier de gewenste informatie te verzamelen.

Case-WagenPlan
Case-WagenPlan

Mobiliteit en mobiel internet: Responsive design

Steeds meer mensen gaan online via hun mobiele apparaat. In 2013 gebruikte van de 12 tot 75 jarigen in Nederland 72 procent zijn of haar mobiele telefoon om te internetten, tegen 61 procent een jaar eerder (bron: cbs). De smartphone en een steeds beter wordend 4G netwerk maken het mobiel internetgebruik makkelijker en aantrekkelijker. Voor WagenPlan is het van belang dat de website op alle apparaten (desktop, tablet, smartphone, etc) goed te benaderen is. Een groot deel van de bezoekers zal de website willen bezoeken wanneer zij onderweg zijn.

Case-WagenPlan
Case-WagenPlan
Case-WagenPlan

Handige tools

Om klanten goed tot dienst te zijn bevat de website diverse handige tools. Zo kan er gezocht worden op pompstations waar goedkoop getankt kan worden. Er kan eenvoudig een servicelocatie gezocht worden. En nadat een gebruiker is ingelogd zijn er nog tal van services die verleend worden via de website, zoals een auto-zoekmodule, een lease-calculator en voor wagenparkbeheerders een overzichtsmodule.

Case-WagenPlan
Case-WagenPlan
Case-WagenPlan

Schaalbare oplossingen

Voor iedere vraag is een oplossing. Zo had WagenPlan diverse maatwerk-vragen die we hebben geïmplementeerd. We bieden oplossingen voor verschillende opdrachtgevers. Eenvoudig of complex, we gaan de uitdaging graag met u aan. Waarbij wij een sterke focus hebben op de communicatieve aspecten, de doelgroep en uw organisatiedoelen. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Case-WagenPlan
[gravityform id="2" title="false" description="false" ajax="true"]
  • Voor iedereen een passende website: download de webkit!

    Van startup websites tot uitgebreide SCRUM-trajecten, we doen het allemaal. Om alvast een overzicht van de opties te geven, kun je via onderstaand formulier een webkit-leaflet opvragen van web-producten. We spreken vervolgens graag af om kennis te maken en te onderzoeken wat voor soort website het beste past. Daarvoor nemen we binnenkort contact op.