Close Selecteer je taal

Sprank

Je thuis voelen op een plek waar jij volledig tot je recht komt en de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. De zorg die Stichting Sprank geeft komt uit het hart en met volle overtuiging. Ze doen er alles aan om iedereen, van cliënt tot vrijwilligers, te laten ‘sprankelen’. Een visie waar wij ons maar al te graag voor willen inzetten! Aan ons de uitdaging om deze visie over te brengen in diverse uitingen. We bleven dicht bij de kern van Sprank door het gevoel van ‘thuis zijn’ te vertalen in de middelen die we hebben gecreëerd. Het vertrouwde, huiselijke gevoel gehuld in een moderne jas.

De huisstijl kreeg een update. Fris en zakelijk, maar ook speels en authentiek, passend bij het karakter van de stichting. En om dat karakter nog meer te onderstrepen, ontwikkelden we speciaal voor Sprank een lettertype. De handmatig ontworpen letters zijn gebaseerd op het reeds bestaande logo en zijn nu makkelijk te gebruiken in diverse communicatie-uitingen.

Sprank
Sprank
Sprank
Sprank
Sprank
Sprank
Sprank

Dag van de Zorg

De beste manier om het ‘thuisgevoel’ van Sprank te ontdekken, is om het daadwerkelijk te ervaren. De Week van Zorg en Welzijn is voor Sprank al jaren het uitgelezen moment om een Open Dag te organiseren. Om deze dag een extra boost te geven, hebben we samen met Sprank een campagne ontwikkeld voor onder andere de landelijke kranten. Centraal in deze campagne staan cliënten die de doelgroep uitnodigt om langs te komen. Concept, fotografie, design en campagneplanning, alle zeilen werden door Redmatters bijgezet om er een succesvolle campagne van te maken. En met als resultaat een zeer geslaagde dag waarbij de stichting veel bezoekers mocht ontvangen.

Case 8
Case 9
Case 10

Jaarbericht voor Sprank

In het ontwerp voor het jaarbericht kregen we veel vrijheid. En daar houden we van! ‘Voel je thuis bij Sprank’ krijgt letterlijk vorm door de stans die we gebruiken voor dit verslag. Een extra sprankeling creëerden we door de uv-spotlak waardoor verschillende elementen in het ontwerp er zichtbaar uitspringen.

Case 11
Case 12
Case 13
Case 14
Case 15
Case 16
Sprank