Ketchuppp

Note: Ketchuppp is ons eigen experiment, wachtend op haar eerste broodnodige update. Daarvoor zijn we op zoek naar investeerders

Dit wereldwijd gelanceerde concept is ontstaan vanuit ons idealistische idee om de wereld een socialere plek te maken. We ontwikkelden daarvoor de app Ketchuppp voor iOS en Android.

Ketchuppp is de mobile app die je echte sociale leven stimuleert: je krijgt een notificatie wanneer vrienden in de buurt zijn, waarmee je vervolgens kunt afspreken. De locatie kun je kiezen vanuit de app (horeca en andere openbare gelegenheden). Heb je even geen zin in contact met vrienden? Dan kun je de app pauzeren. Je kunt ook bepaalde personen blokkeren :)

Om de veelheid aan conceptideeën te stroomlijnen, begonnen we het traject met de vormgeving van een interface prototype. Op deze manier kregen we een goed beeld van de touch and feel van de app voordat deze werd ontwikkeld.

Case-ketchuppp-1
Case-ketchuppp-2
Case-3
Case-4
Case-5

Ketchuppp branding

Een custom logo en huisstijl vormden de basis voor het design van de app. Zelfgemaakte iconen, custom interactie elementen en een 3D app-icon dragen samen bij aan het unieke karakter van de app.

Case-6
Case-7
Case-ketchuppp-8
Case-9
Case-10
Case-11
Case-12
Case-13
Case-14

Beste nieuwe app

Goede reviews in internationale media resulteerde in een prominente plek in de Appstore vanwege de vele downloads. Ketchuppp is op die manier al de hele wereld over geweest. Van de nummer 1 radiozender van Colombia t/m een worldwide leading technologie website: Techcrunch. We zijn blij met dit resultaat, het laat zien dat ons concept aanslaat.

Experiment – Investeerders welkom

De app is wereldwijd met succes gelanceerd. Echter het onderhouden en updaten van een app gaat niet vanzelf. Updates zijn momenteel hard nodig. Daarom staan wij open voor de hulp van investeerders die geloven in dit concept. Een concept dat ertoe wil bijdragen dat mensen weer echt met elkaar in contact komen in ‘real life’. Neem voor meer info gerust contact op.

Case-ketchuppp-15
Case-ketchuppp-16
Case-ketchuppp-18

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan