Close Selecteer je taal

Fris. Fruitvol. Flevosap.

Sinds we werken voor Flevosap staat onze koelkast regelmatig vol met versgeperst sap voor het hele Redmatters team. Al die vitamientjes werken natuurlijk in positieve zin door in de uitingen die we maken. En dat is ook zeker te zien in het werk dat we maken voor Flevosap. Zo hebben we de mannen en vrouwen van Flevosap geholpen om hun identiteit meer verdieping te geven. Het vertellen van een verhaal dat zo voor de hand ligt en juist daarom zo goed is. Ontdek het echte verhaal achter het succesvolle Flevosap…
Case-flevosap-2

Uniek binnen retail en FMCG

Jarenlang kon Flevosap zich onderscheiden door zijn positie op het schap en zijn zorgvuldig opgebouwde en waardevolle merknaam. Flevosap was de eerste met vers geperst sap in glas. De situatie in het sap-segment is inmiddels veranderd. Er zijn meer kapers op de kust. Marktomstandigheden en tijdgeest vragen om meer duiding en verdieping van het merk. Om dat voor elkaar te krijgen schoven we de broers Roel en Wyno naar voren. De makers van Flevosap met hun eigen nuchtere – en daardoor unieke – inbreng binnen de retail en FMCG (Fast Moving Consumer Goods). Overigens, naast retail richt Flevosap zich ook op de horeca en catering.

Case-flevosap-5
Case-flevosap-3
Case-flevosap-4
Case-flevosap-6
Case-flevosap-7

Introductie nieuwe smaak

De introductie van de nieuwe smaak Appel – Aardbei bij onder andere Jumbo, gaf een mooie aanleiding om de vernieuwing door te voeren. We verzorgden pack-fotografie, concept-schetsen, design, copy en fotografie. Voor het laatste onderdeel trokken we met de broers de boomgaard in, want daar voelen ze zich thuis.

Case-flevosap-8
Case-flevosap-9
Case-flevosap-10
Case-flevosap-11

Fris. Fruitvol. Flevosap. We worden blij van food-merken

De samenwerking met Flevosap smaakt goed. Wij worden blij van food-merken en krijgen daar nooit genoeg van. In het geval van Flevosap is dit ook letterlijk te nemen. De heerlijke verse sappen brengen ons veel goeds!

Case-flevosap-12